Hvorfor skal du lige vælge Oister mobil?

20 January 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Vi er nok næppe de rette til at give dig en udredende forklaring på, hvorfor Oister mobil skulle være det rette selskab at vælge for dit med deres fordele ridset op – det kan en medarbejder nok langt bedre forklare for dig.

Men vedkommende er jo også ansat til dig forklare dig, hvorfor du lige netop skal vælge dem til; de vil nok næppe nævne andre firmaer specifikt, medmindre du selv bringer dem på banen ved at have hørt eller læst noget om dem andre steder.

Der er da bestemt nok også fordele ved mobilselskabet Oister, ligesom der måske er ulemper, men det forunderlige med sådan et produkt som et mobilabonnement er jo, at det ikke er en statisk eksistens ligesom ved for eksempel en liter mælk, hvor man få, hvad man køber – indtil det bliver for gammelt.

Et mobil-abonnement kan tilpasses dine behov, og det ved Oister mobil sådan set godt, så de også har lavet deres Mit Oister-afdeling, så de ved, hvor de skal holde fat i kunden og lave den personlige kontakt – og det er den, du skal udnytte.

For så kan du netop ende med at få det perfekt mobilabonnement hos Oister, hvis du sørger for at få det tilpasset dine behov; for Oister og de andre mobilselskaber ved godt, at alle selskaber forsøger at tilpasse sig den enkelte kunde, for hver kunde leder efter det selskab, der passer dem bedst muligt.

Derfor er der intet i vejen for, at du stiller krav til disse mobilselskaber inklusiv Oister og forklarer dem, hvordan du ønsker at have dig et noget nær skræddersyet mobilabonnement, som man måske ikke lige finder blandt deres udvalgte produktvarer på hylden.

Derfor er det jo så smart, at den slags kan tilpasses den enkelte, for ingen er som dig som mobilkunde, men ydelserne bør kunne tilpasses herefter.

More articles