Hvornår er tiden inde til parterapi i København?

11 May 2021 Cecilie Mortensen

Er du ikke helt sikker på, hvornår tiden er inde til at søge parterapi i København? Så kan du heldigvis få svar på dine spørgsmål her. Det kan nemlig være guld værd at vide, hvornår du og din partner kan søge professionel hjælp, hvis behovet er der. 

Hvornår bør du opsøge parterapi i København? 

Når det kommer til parterapi, så er det vigtigt at understrege, at tiden altid er den rette, hvis du og din partner ønsker hjælp til jeres parforhold. Som udgangspunkt bør I derfor aldrig holde jer tilbage med at række ud til en psykolog eller psykoterapeut. Lad os alligevel komme med et par eksempler på emner, der kan arbejdes med. Måske kan det være med til at gøre parterapi endnu mere håndgribeligt. 

Parterapi i København kan være for parret, hvor nærværet så småt er begyndt at forsvinde. Det kan være for jer, som har en tendens til at sidde fast i de samme skænderier, som I har svært ved at bryde. Det kan også være der har været utroskab, udfordringer ift. jalousi eller udfordringer ift. et liv med delebørn. 

Der er utrolig mange ting, der kan tages fat i, når dig og din partner søger parterapi. I er nemlig fuldstændig med til at sætte dagsordenen for, hvad I ønsker hjælp til. Det vil også sige, at der ikke er nogle udfordringer, som hverken er for store eller små. 

Parterapi giver de bedste rammer for hjælp

Det er vigtigt at understrege, at parterapi kan give præcis de rammer, der skal til, for at jeres parforhold hjælpes videre. I får nemlig mulighed for at snakke fortroligt med en fagperson, som er til for at hjælpe netop jer. Derudover vil jeres terapeut have særlig erfaring med par, parforhold og at hjælpe med nye forståelse, redskaber m.m., så I kan få den hjælp, I ønsker og har brug for. 

More articles