Inspiration til terrasseaktiviteter

07 juni 2022 Steffen Pedersen
image

editorial

En terrasse kan give en række fordele for et hjem. Ikke alene giver den plads til udendørs underholdning, men den kan også bidrage til at øge ejendommens værdi. Desuden kan en terrasse være med til at reducere den mængde energi, der er nødvendig for at opvarme eller køle dit hjem. Ved at give skygge om sommeren og fange varmen om vinteren kan en terrasse være med til at holde dit hjem behageligt hele året rundt. Desuden kan en terrasse fungere som en have og give dig et grønt område, som du kan nyde.

Uanset om du bruger den til afslapning eller underholdning, kan en terrasse være en værdifuld tilføjelse til dit hjem. I dette indlæg vil vi fokusere på hvordan man benytter sin terrasse til eventuelle aktiviteter.

Træterrasser

Syvkamp

Hvis du mangler en sjov aktivitet til sommeren på terrassen, bør du overveje at samle vennerne og afholde en syvkamp. Her dyster man i flere discipliner, helst 7 forskellige. Dette kan både være en familieaktivitet for børn såvel som voksne, samt med vennerne i form af et drukspil.

Typisk vil man danne par af minimum to personer per hold, og så kan man f.eks. spille stigegolf, støvlekast eller andet.

Hvis man har samlet vennerne kan man eventuelt også kalde det de ølympiske lege, hvor man klæder sig ud i toga- eller gladiator kostumer.

Vandkamp

En vandkamp er en god aktivitet på terrassen på en varm sommerdag. Det kan være så simpelt som at fylde nogle vandballoner og afholde en konkurrence i at kaste vandballoner.

Du kan også sætte en sprinkler eller en slange op midt på terrassen og lave en vandpistolkamp. Hvis du vil være rigtig kreativ, kan du du kan lave en rutsjebane ved at dække terrassen med plastik og sprøjte den ned med vand.

Hvis du står og mangler rådgivning til den perfekte terrasse for dig, din familie og dine venner, bør du besøge https://www.kun-terrasser.dk/.

Flere Nyheder