Køb dit lingeri online

20 juli 2021 Astrid Pedersen

editorial

Står du for at skulle foretage udskiftninger i undertøjs skuffen, og leder du i den forbindelse efter spændende og sexet lingeri? Så bør du først og fremmest sørge for at have styr på basic produkterne, for eksempel et sæt bestående af BH og trusser.

Hvordan finder jeg den rette BH?

Det at vælge en BH, som sidder perfekt og passer i størrelsen, kan godt være lidt af en bet. Især hvis man er lidt mere veludstyret i fronten end de fleste.

Når man skal vælge BH er det nemlig ikke kun størrelsen det kommer an på. Det er i høj grad også essentielt at finde en BH model som passer til ens krops type. Og da markedet for BH designs er lidt af en jungle kan man godt belave sig på at skulle gøre en del research.

Generelt er det en god idé at få optaget sit bustemål og sin skålstørrelse hos en professionel lingeri butik. Så har du i hvert fald de parametre på plads når du går på jagt efter den perfekte BH. Og så er det blot at vælge den rette model.

Det er nemlig ikke altid tilstrækkeligt at finde en BH i den rette størrelse. Modellen har også meget at sige når det handler om såvel komfort som udseende. Tilhører du kategorien kurvede kvinder, og har du derfor svært ved at finde en BH som kan matche din fyldige barm, bør du gå efter en BH som er særligt designet til at støtte, løfte og forme. En sådan BH kaldes en full cup BH og er forsynet med brede, elastiske stropper.

Med en full cup BH skåner du ryg, nakke og skuldre, og slipper for snærende stropper som kan give gnavsår. Og så får du samtidig den eftertragtede timeglas facon.

Find full cup BH’er og andet lingeri på love-lingeri.dk

Flere Nyheder