Køb parfume online

22 juni 2019 Astrid Pedersen

editorial

Din duft er dit varemærke på lige fod med dine accessories, din makeup, din frisure og resten af dit personlige visuelle udtryk. Parfumen når ind til det helt essentielle i vores sanseapparat, idet lugtesansen stikker langt dybere ind i underbevidstheden end eksempelvis synssansen.

Du kender det sikkert fra dig selv – man trækker sig uvilkårligt væk fra en dårlig lugt, men bliver tiltrukket og opstemt af en lækker duft. Dette er vigtigt at holde sig for øje, når man vælger sin parfume. Den skal på én gang gå op i en højere enhed med ens egen unikke duft sammensætning, og samtidig understrege eens brand – altså det indtryk, man ønsker at give.

Tips til at vælge den rette parfume

Du bør således ikke overlade valg af parfume til tilfældighederne. Det kan godt betale sig at gøre sit forarbejde grundigt, inden valget falder på en parfume. Den skal passe sammen med din krops kemiske sammensætning – og derfor nytter det ikke noget, at du blot køber den samme parfume som din veninde. Det kan nemlig sagtens være, at den parfume, som dufter fantastisk på hende, slet ikke fungerer for dig.

Du bør i stedet sætte flere dage af til projektet, hvor du højst prøver én parfume pr dag. En parfume er nemlig flere timer om at udvikle sin endelige duft – og denne fremkommer i et samarbejde mellem din hud og selve parfumen.

Du kan for eksempel besøge et stormagasin og udvælge en håndfuld parfumer, som du synes godt om. Prøv hernæst din parfume direkte på huden – gerne tæt på en blodåre, for eksempel på halsen under øret. Lad parfumen sidde en halv dags tid, og få gerne hjælp fra andre til at beslutte, om parfumen passer til dig.

Når du har fundet den helt rigtige parfume, kan du købe den billigt online på https://www.sephora.dk/ 

Flere Nyheder