Kylling i karry – det perfekte aftensmåltid

08 September 2021 Astrid Pedersen

editorial

I mange familier kan det godt stå lidt skralt til når det handler om de sunde og nærende hverdagsmåltider.

Ofte erstattes den hjemmelavede mad med fast food eller en mikroovns ret fra supermarkedets frysedisk. Og dette er faktisk synd – især når det er nemt at lave velsmagende og nærende mad uden at det behøver at koste en bondegård.

I det følgende kan du læse mere om hvorfor du bør prøve at lave kylling i karry til din familie.

Kylling i karry – et rigtigt familie måltid

Langt de fleste både børn og voksne forstår at sætte pris på en vel tilberedt omgang kylling i karry. Kylling i karry er en ret som er nem at lave og billig at købe ind til.

Samtidig er kylling i karry en særdeles næringsrig og velsmagende ret som ikke uden grund er mange børns favorit. Den bløde og afrundede flødesovs tilsat karry, de saftige kyllingestykker og de aromatiske basmati ris udgør tilsammen et helstøbt måltid som kan pirre de fleste ganer. Tilsætter du desuden sød eller stærk mango chutney, som kan købes på glas i de fleste supermarkeder, føjer du blot yderligere smags oplevelser til retten.

Der ud over er kylling i karry utroligt mættende, og egner sig derfor særdeles godt til dine børn i vokse alderen. Findes der sarte sjæle i din familie har du mulighed for at variere styrken på retten således at den er knap så spicy. Og omvendt kan du altid tilsætte ekstra chili, hvidløg, ingefær eller stærk karry pulver til retten hvis den skal piftes lidt ekstra op.

Hvor kan jeg finde en god opskrift på kylling i karry?

Hvis du leder efter en nem og hurtig opskrift på kylling i karry kan du finde den online. På https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/23547/kylling-i-karry finder du opskrifter på mange danske retter, her under kylling i karry.

More articles