Lån penge hos en online bank

20 January 2021 Astrid Pedersen
image

editorial

I løbet af de seneste ti år er de online låneudbydere poppet frem som paddehatte overalt på internettet. Banker og pengeinstitutter som udbyder lån online, reklamerer i øst og vest med rentefri periode og gebyrfri lån.

Det kan dog i mange tilfælde være for godt til at være sandt. Og derfor er det en god idé at vide hvad man skal være opmærksom på hvis man ønsker at optage et hurtigt lån online.

I det følgende kan du læs mere om fordele og ulemper ved online lån, og om hvornår det er sikker at optage sådan et.

Hvornår kan jeg forsvare at optage et online lån?

Måske har du svært ved at se hvilke situationer som skulle kunne berettige dig til at låne penge online. Et lån kan man jo altid tage i banken – og hvorfor så benytte online långivere? Her kan du forestille dig at du op til en weekend står med samtlige regninger betalt og der er købt madvarer ind så familien kan spise resten af måneden. Og så drager køleskabet pludselig sit sidste suk.

Selv om det er vinter er det ikke forsvarligt at opbevare madvarerne på terrassen indtil det bliver mandag og banken åbner så du kan søge om et lån eller en kassekredit. Det er desuden slet ikke sikkert at lånet vil gå igennem før efter måske en uge. Og så kan du kassere maden i dit defekte køleskab.

Her vil et online lån være en stor hjælp. Du kan inden for få timer få behandlet din låne ansøgning – og bliver den godkendt er pengene til rådighed på din konto med det samme. Blot skal du sikre dig at du låner hos en bank eller et penge institut som er godkendt af Finanstilsynet. Og du skal selvfølgelig være i stand til at betale dine afdrag.

Læs mere om online lån på denne hjemmeside.

More articles