Lad din gulvsliber i Brøndby forestå behandling af dit trægulv

04 marts 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du den glade ejer af et hus eller en lejlighed i Brøndby – og er boligen tilmed forsynet med lækre, massive trægulve? Så er du faktisk heldig. Huse og lejligheder med trægulve er i høj kurs på ejendomsmarkedet i hovedstads området. Især hvis der er tale om originale trægulve.

At et trægulv er originalt, vil sige at det er lagt samtidig med at bygningen blev opført. Før i tiden var træværk standard materiale, når der skulle lægges gulve i nye bebyggelser. Dengang anvendte man kun træ af god, solid kvalitet, da det skulle kunne holde længe. Skal du have udskiftet dit originale trægulv med planker, parketter eller lameller af tilsvarende kvalitet, kan det godt gå hen og blive en rigtig dyr omgang. Derfor er det en god idé at værne om det smukke træværk – og ikke bare skifte det ud ifølge tidens modeluner.

Hvordan bevarer jeg bedst mit trægulv pænt og skinnende?

Alt for mange bolig ejere vælger nemlig at udskifte trægulvet blot det begynder at fremstå lidt ridset og trist i overfladen. Lige for tiden er det utroligt moderne at anvende beton eller cement som gulv belægning, hvilket giver et råt urbant og industrielt look. Men har du først overhældt dit trægulv med et af disse materialer, er gulvet ødelagt. Og det er faktisk synd, hvis træværket ellers var sundt og intakt. Så ville det nemlig sagtens kunne være blevet flot igen med en gulvafslibning og en tilhørende efterbehandling.

Skal dit trægulv således være flot igen, kan du vælge at lade det afslibe med hjælp fra en professionel gulvsliber i Brøndby. En dygtig fagmand vil på kort tid få dit gulv smukt og ensartet igen – og med den rette efterbehandling vil det flotte resultat holde i mange år. Du kan få et stærkt tilbud på gulvafslibning hos Gulvkanonen.dk

Flere Nyheder