Lad din gulvsliber på Frederiksberg ordne dit trægulv

04 marts 2020 Astrid Pedersen

editorial

Trænger dit trægulv til en ordentlig overhaling i form af en grundig gulvafslibning og tilhørende efterbehandling? Så har du sikkert overvejet at overlade opgaven til en dygtig gulvmand – og måske droppet idéen igen, af økonomiske årsager. Du tænker muligvis, at du kan spare penge ved selv at udføre din gulvafslibning, og at du helt sikkert kan opnå det samme resultat. Men her bør du overveje, om du overhovedet er rustet til opgaven – og om du har tænkt den helt igennem.

En gulvafslibning er ingen gratis omgang

For det første er der stadig udgifter forbundet med en gulvafslibning, selv om du vælger at gøre arbejdet selv. Du skal således selv ud og skaffe en gulvslibe maskine, lige som du selv skal stå for indkøb af sandpapir i de rette kornstørrelser og mængder. Du skal også indkøbe sæbe til vask af gulvet samt lud, sæbe, lak, maling eller olie til efterbehandling. Og så er der altid ekstra udgifter til lejen af maskinen, hvis du har brug for at have den i flere dage. Dette kan du næsten lige så godt regne ind fra begyndelsen, idet gulvafslibning er en slidsomt og tidskrævende opgave.

For det andet er gulvafslibning et tungt stykke arbejde. Det kræver mange kræfter samt det rette professionelle håndelag at styre en maskine til gulvafslibning. Du kan roligt regne med at skulle bruge en stykke tid på at lære den at kende, hvilket kan medføre utilsigtede skrammer i dit gulv. En dygtig og erfaren gulvsliber vil have langt bedre forudsætninger for at slippe godt fra denne opgave. Han eller hun har både erfaringen og det solide håndelag, og kan således komme ud i alle kroge – og helt ind langs panelerne. Og så behøver en professionel gulvafslibning ikke at koste en bondegård.

Klik ind på Gulvkanonen.dk og få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning på Frederiksberg.

Flere Nyheder