Lad din indre skønhed komme til udtryk

20 March 2020 Astrid Pedersen
Lad din indre skønhed komme til udtryk

Et gammelt mundheld siger, at skønhed kommer indefra. Dette betyder, at hvis du er et godt og retskaffent menneske, vil dette skinne igennem dit ydre, således at folk, der kender dig, ikke dømmer dig på dit udseende. Dette er også en god og smuk tanke. Desværre forholder det sig ofte sådan, at folk, der ikke kender dig, udelukkende vil dømme dig på dit udseende. Og i så tilfælde er det en god idé at lade den indre skønhed komme til udtryk i din ydre fremtoning.

Få de smukkeste lokker med hjælp fra en faglært frisør

Bruger du i hverdagen megen tid på at vaske, føntørre og style dit hår med krøllejern eller glattejern, kan det sagtens være gået hen og fået et lidt mat, tyndt og tørt udseende. Hvis du også samtidig har farvet, bleget eller på anden måde kemisk behandlet hår – for eksempel permanent krøllet eller glattet – vil du sikkert opleve, at håret bliver tyndt og tjavset i spidserne, og samtidig får en tendens til at filtre mere sammen.

Dette skyldes, at denne type behandlinger er ret hårde ved hårstråene – og det samme gør sig gældende når du dagligt udsætter håret for vask og varme fra styling redskaber og føntørreren. En dygtig frisør vil kunne rette op på de slidte garn ved hjælp af en klipning, som får længderne til at fremstå sunde og spændstige, og en hårkur, som giver håret glansen tilbage. Du kan læse mere om frisørens services på modeskøn.dk

Gå til kosmetolog og få en ungdommelig teint

Når huden er irriteret, tør, fedtet eller uren, kan det være fristende bare at skrubbe og skure løs med vand og sæbe. Det bliver problemet dog sjældent løst af. I stedet bør du lade en kosmetolog foretage en ansigtsbehandling med peeling, dybderens og fugtgivende masker. På den måde kommer din hud atter i balance, og vil føles frisk og fugtmættet.

Få flere tips til pleje af din skønhed på modeskøn.dk

Tjek også disse sider:

https://modeskøn.dk/
https://skønhedogmode.dk/
https://mode-tips.dk/
https://mode-blogger.dk/
https://modeglad.dk/
https://SenesteMode.dk/
https://Fashion-Bloggen.dk/
https://NyesteMode.dk/
https://Trendy-Bloggen.dk/
https://ModeOgTrends.dk/
https://beautyforslag.dk/
https://beautyforyou.dk/

More articles