Lad din maler på Frederiksberg hjælpe med istandsættelsen

17 februar 2020 Astrid Pedersen

editorial

Når din bolig på Frederiksberg begynder at se ældre ud end den er, kan du med fordel overveje en mindre renovering. Du vil blive glad og overrasket over at se hvor stor en forskel du kan gøre for relativt simple midler.

Hvis du vælger at anvende professionelle håndværkere, som kan give dine stuer og værelser en ordentlig overhaling, vil du virkelig kunne se flotte resultater. En gulvafslibning med efterfølgende plejende og beskyttende behandling kan eksempelvis få dine gamle trægulve til at ligne en million. Og skal vægge, lofter og indvendigt træværk matche, kan du med fordel hyre en dygtig maler eller et professionelt malerfirma, som kan forestå istandsættelsen.

Kan jeg selv male mit hus eller min lejlighed indvendig?

Det kan til hver en tid anbefales, at du anvender faglærte håndværkere, når hjemmet skal sættes flot i stand. I hvert fald hvis du ønsker smukke og holdbare resultater. Der er tydelig forskel på malerarbejde udført af kompetente malere, og så hvad du selv kan præstere med pensler og ruller.

Desuden er malerarbejde mere krævende end man måske umiddelbart skulle tro. Det er sjældent tilstrækkeligt blot at påføre vægge og lofter et lag maling. Gammelt tapet og væv, som er slidt i kanterne, er ikke den bedste basis for et stykke vel udført malerarbejde, og skal derfor fjernes før dette kan sættes i værk. Og selv hvis dine vægge er bare, skal de stadig slibes og primes førend malingen kan binde ordentligt til overfladen.

Få professionel hjælp til istandsættelsen hos din maler på Frederiksberg

Der ud over har en dygtig maler med hænder og hoved skruet rigtigt på de stærkeste forudsætninger for at opnå det optimale resultat. Med mange arbejdstimer og en solid uddannelse bag sig er en faglært maler det bedste bud på en håndværker, som kan yde kvalificeret hjælp når boligen skal males. Læs mere på Malerkanonen.dk

Flere Nyheder