Lad en gulvsliber forestå din gulvafslibning ved renovering

16 april 2020 Astrid Pedersen

editorial

Har du besluttet dig for at sætte dit hus eller din lejlighed i stand på mere gennemgribende vis end blot ved at smøre lidt maling på væggene? Skal hele boligen gøres flere år yngre – og skal renoveringen helst udmønte sig i en form for værdi stigning, eventuelt i forbindelse med et salg? Så bør du planlægge denne istandsættelse i detaljer.

Det er vigtigt at opretholde en formålstjenlig og hensigtsmæssig rækkefølge på opgaverne, således at arbejdet giver mening. For eksempel bør du sørge for, at behandling af gulve bliver afviklet forud for malerarbejde. Menge bolig ejere gemmer gulvafslibning eller gulvafhøvling til sidst, ud fra en betragtning om at de gerne vil undgå at spilde maling på det nyslebne eller nyligt afhøvlede træværk.

Men faktisk er det bedre at ordne gulvene først, og så bare dække grundigt af. Vælger du at slibe eller høvle gulvene efter at du har malet, vil støv og partikler, som hvirvles op, hurtigt sætte sig i den friske maling. Og så kan du faktisk begynde forfra.

Få professionel hjælp til afslibning eller afhøvling af gulve

Derfor bør du som noget af det første få kontakt til en dygtig gulvmand, som kan hjælpe dig med at sætte gulvene i stand. Der er mange fordele ved at overlade dette arbejde til de professionelle. For det første er en erfaren gulvmand langt bedre rustet til at kunne vurdere hvilken behandling som tjener dit trægulv bedst, end du selv er.

For det andet kan han eller hun udføre opgaven langt hurtigere og mere effektivt end du selv vil kunne. Og for det tredje er du garanteret det mest optimale resultat af såvel selve gulvafslibningen en gulvafhøvlingen som af den efterfølgende behandling med sæbe, lak eller olie.

Hvis du er interesseret i et gratis og uforpligtende tilbud på en gulvafslibning, kan du læse mere på https://gulvkanonen.dk/gulvafhoevling-aars/ 

Flere Nyheder