Lav flæskesteg hele året

15 November 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Er du vild med flæskesteg, er der ingen grund til kun at spise det til jul. Du kan også spise det på mange andre tidspunkter af året. Du behøver jo ikke at spise brune kartofler og sovs til, så der er mange måder, hvorpå du kan få det til at passe til årstiden. 

Leder du efter en god opskrift på flæskesteg, kan du for eksempel finde den hos dk-kogebogen.dk. De har en opskrift, hvor der er særligt fokus på, hvordan du kan tilberede en flæskesteg med sprød svær. For det er jo næsten hele fornøjelsen ved at tilberede flæskesteg, er det ikke? 

Derudover kan du også finde en række andre forskellige opskrifter hos dem. Hvis du gerne vil servere din flæskesteg med det traditionelle juletilbehør, kan du finde opskrifter på både brun sovs, brune kartofler og hjemmelavet rødkål hos dem. Dermed kan du nemt opskrifterne på de former for retter, som du måske ikke lige ved, hvordan du skal tilberede. 

image

Varier tilbehøret til flæskestegen efter årstiden

Har du lyst til at spise flæskesteg på andre tidspunkter af året, kan du prøve at variere tilbehøret til den. På den måde bliver det ikke lige så julet, men du kan stadig nyde den lækre flæskesteg. Om sommeren kan du for eksempel servere den med en kold kartoffelsalat, kogte asparges og en salat med for eksempel friske jordbær. Det giver et helt andet smagsindtryk, men smager stadig virkelig lækkert til det møre kød. 

Om efteråret kan du for eksempel servere den med bagte græskar, en grøkålssalat og mosede jordskokker. Igen et helt andet smagsindtryk, men nogle smage, der virkelig komplementerer kødet. 

Om foråret kan du for eksempel servere flæskesteg med en salat med æbler og figner og nye kartofler, hvis du kan få fat på dem. Der findes altså masser af måder, hvorpå du kan variere din flæskesteg. 

More articles