Littlehappy.dk – hvis du vil have fine ting til børneværelset

06 januar 2021 admin

Find inspiration til lige det, du går og mangler 

Littlehappy.dk kan du finde inspiration til lige præcis det børneværelse, du skal til at indrette. Om det er til en dreng, en pige, til tvillinger eller til et søskendepar har littlehappy.dk næsten alt det, du står og mangler. 

Men hvor skal man starte, og hvor skal man slutte? Mulighederne er mange.

Tips og tricks som er gode at have in mente

En god idé er at tænke langvarigt. Et børneværelse er nemlig godt, hvis det kan passe til lidt flere år end kun den alder, barnet eller børnene har lige nu. Derfor er det en god idé ikke altid at sætte tapet op med en masse mønstre på, du ikke lige kan tage ned igen. 

Det kan nemlig godt være, at din datter på tidspunkt kan lide lyserøde elefanter, men 2 år efter, synes det er noget barnligt pjat. Undgå derfor besværligt tapet, som skal dampes for at komme af, men hæng eventuelt billeder og plakater op, som hurtigt kan tages ned.

Gulvtæppet med de livlige bilbaner på, som man nok også kender det, fra dengang man selv var barn, er ikke altid en god idé heller. Den kan ikke lige tages af, og når barnet er træt af den, står du du der med håret i postkassen.

Dog er et almindelige gulvtæppe vigtigt at have, da et trægulv kan virke hårdt for barnet, hvis det falder og slår sig. 

Køb eventuelt møbler som let kan skiftes ud. For eksempel et dukkehus eller et lille køkken, som hurtigt kan pakkes væk, når barnet vokser fra det. Det handler altså om at vælge fleksible løsninger, som gør jer omstillingsparat i takt med, at barnet selv vokser. Der er heldigvis massere af muligheder på diverse børnebolig sites – det handler bare om at springe ud i det.

Flere Nyheder