Med en håndsprit stander sikrer du sundhed for både kunder og personale

19 september 2021 Kamilla Sonne

Når man tænker tilbage på de seneste par år, kommer man ikke udenom, at der har været nogle gevaldige ændringer på sundhedssiden.

Siden corona kom til Danmark, har vores sundhedssystem været under pres, og vi har alle sammen været nødt til at tilegne os nye vaner for at beskytte os selv og hinanden.

Derfor kan man ikke længere komme udenom vigtigheden og relevansen af håndsprit. Man kan nærmest ikke gå nogen steder i dag, uden at der er håndsprit standere til stede. Og det er en god ting.

Ud over at god håndhygiejne beskytter bedre mod corona og mindsker smittespredningen, så er en håndsprit stander også med til at sikre, at influenza og andre smitsomme virusinfektioner har sværere ved at sprede sig.

Derfor er en håndsprit stander en god investering, som beskytter alle og øger sundheden i samfundet.

Håndsprit stander ved ind- og udgang

At spritte af når man går ud og ind af en butik eller et kontor er en rigtig god vane. Men den er umulig at håndhæve, hvis ikke der er håndsprit til rådighed.

En håndsprit stander er en god måde at opfordre folk til at passe godt på sig selv og hinanden.
Det er nemlig hurtigt og nemt lige at spritte af, når muligheden er let tilgængelig for alle. På den måde mindsker man risikoen for sygdom både blandt personalet og de kunder, der kommer og går.

Find den rigtige stander

Hvis man er erhvervskunde eller en organisation giver det altså god mening at investere i muligheden for at spritte af.

Der findes i dag et væld af håndsprit standere, som fungerer på forskellige måder. Hvad man vælger, er helt op til ens egne personlige præferencer.

Det vigtige er, at alle får muligheden for jævnligt at desinficere deres hænder og dermed være med til at skabe et sundere miljø for alle.

Flere Nyheder