Moden kan komme helt bag på en

18 maj 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis man ikke begår sig så meget med moden, så er der nok mange ting, som man bliver overrasket over, at det kommer på mode.

Noget kunne man måske godt lidt se kommer, da man havde opsnappet eller hørt antyder om, at det var på vej, og det er også lidt sejt, at man kan sige til andre, at man så det komme, selvom det kan være svært at bevise.

Nogle ting kommer på mode, som man så lige skal vænne sig til, fordi man gerne vil være en del af moden, men det ender måske med at gro på en, så man godt kan se fidusen ved det, og man ender med at bruge det lang tid efter, at det ikke længere er på mode.

Og så er der selvfølgelig de gange, at noget kommer på mode, som man simpelthen ikke kan forstå eller fatte, hvorfor det skulle være in, men sådan er smag og behag jo.

Mode

Den her mode-ting havde ingen set komme

Der er nogle ting, der mere eller mindre altid er på mode, og det kan måske være forskellige segmenter, der lader sig inspirere af moden, så de “skiftes” til at gå med det.
Det kunne være produkter fra Fangels.dk.

Andre ting har været på mode for flere årtier siden, men så bliver det moderne igen, og det har måske antaget lidt andre former og er blevet opgraderet, så det passer til nutidens tidsalder.

Men endelig er der sådan noget, som ingen havde set, der skulle komme på mode, selv ikke for dem, der er med til at diktere moden og dem, som der er smagsdommere.

Man kan heller ikke rigtig spore, hvor det kommer fra, men nu er det kommet for at blive, og så må man acceptere det, mens det er her i den givne periode.

Flere Nyheder