Nyd sommeren med områdets flotteste græsplæne

15 February 2021 Lotte Hindsberg

editorial

Forestil dig, at du – istedet for at gå svedende frem og tilbage med din plæneklipper – kan sidde på din terrasse med en kom kaffe og nyde solen, eller du kan bruge tiden på et andet projekt, som er langt sjovere end at slå græsset.

Du vil selvfølgelig stadig have en flot og nyslået græsplæne og du har ikke betalt en af dine børn for at slå græsplænen. Årsagen skyldes din nye robotplæneklipper som stille og rolig søger for at du har en nyklippet græsplæne. Du kan læse mere her https://kabelnedlaegning.dk/installation-af-robotplaeneklipper/

Installering af din nye robotplæneklipper

For at din robotplæneklipper kan fungere skal der sættes nogle kanter ned der fortæller robotplæneklipperen, hvor den skal slå og lige så vigtigt, hvor den ikke skal. Det vil være ærgerligt at komme ud og se hele stauderbedet have en højde på 2 mm.

Du kan selv sætte kanterne ned eller også kan du betale nogle professionelle til at gøre det. Du kan bestille det samtidig med at du køber plæneklipperen. De kan også hjælpe med at få opladeren installeret korrekt.

Nyd din nyslåede græsplæne

Selvom der er ukrudt i og omkring i haven vil alt se meget pænere ud med en nyslået græsplæne. Omvendt kan det ligne rent kaos hvis den ikke er slået. En haveejer bruger i snit omkring 29 timer på at slå sin græsplæne i sommerhalvåret, det er tid der kan bruges til så meget andet. Samtidig er der noget skønt over en nyslået græsplæne. 

Ved at overlade slåningen til en robotplæneklipper vil du samtidig få en plæne der stortrives. Den er vild med at blive slået dagligt eller flere gange om ugen. Den hyppige slåning har den ekstra fordel at mos og kløver forsvinder, da de derimod ikke er vilde med den hyppige slåning. De små stykker græs, der bliver klippet af vil fungere som gødning.

More articles