Ølbrygning er også for kvinder

21 april 2020 Emilie Jacobsen

editorial

Ølbrygning er blevet en mere og mere populær hobby, men mange tror fejlagtigt, at det kun er en hobby for mænd. Sådan er det dog langt fra. Der findes mange kvinder, der godt kan lide at drikke øl, og lige så mange kvinder som mænd, der godt kan lide at fremstille øllet selv. Det er nok bare ikke lige så mange, der er kommet i gang med det endnu. 

Måske tænker du som kvinde, at du umuligt kan få tid til det, når du både har dit job og din karriere at passe. Det hele skal jo gå op i en højere enhed, og der virker det bare ikke som, at du har tid til at brygge øl eller passe en anden hobby samtidig med. 

Måske tror du, at du ikke har tid, fordi du tror, at det kommer til at tage enormt lang tid for dig at brygge øl. Sandheden er, at det faktisk slet ikke behøver at gøre det. I dag har du mulighed for at købe begyndersæt på nettet, så du i løbet af kort tid kan komme i gang med at brygge din egen øl. Du skal bare tilsætte vand og strøm og så selvfølgelig tjekke løbende til projektet. Men når du har det stående derhjemme i kælderen for eksempel, vil det jo være nemt og hurtigt for dig at se, hvordan det går med det. Det vil ikke være noget, der tager flere timer ud af din dag. 

Der findes en række steder, hvor du har mulighed for at købe de nemme begyndersæt. Et af de steder er webshoppen Ølbrygning.dk. De har et stort udvalg af udstyr og ingredienser til at brygge øl. I takt med, at du bliver bidt af hobbyen, kan du derfor nemt købe ekstra udstyr, så du kan begynde at fremstille mere specialiseret øl. 

Flere Nyheder