Overvejelser inden du går i gang med badeværelsesrenoveringen

19 November 2021 Steffen Petersen

editorial

En større renovering af et badeværelse tager tid, og det kan også hurtigt blive en dyr affære. Derfor er der nogle ting, du skal være opmærksom på, når du skal i gang med at renovere. I dette indlæg har vi hjulpet dig på vej, hvis du skal i gang med at renovere. Her har vi listet nogle ting, som du skal have med i dine overvejelser, før du påbegynder renoveringsprojektet. 

 

image

 

 

1. Læg en plan for indretningen

Det første, som du skal gøre, det er at få styr på indretningen. Hvad vil du gerne have i dit badeværelse, og hvad synes du, der mangler? Indretningen af et badeværelse er ikke noget, som man bare lige gør. Det kræver tid og professionelt hjælp, hvis du gerne vil have indrettet badeværelset mest funktionelt. Du kan forhøre dig med en byggesagkyndig, om hvordan du skal indrette badeværelset. Her kan i diskutere, hvor dine sanitetsprodukter skal stå, og hvilke du skal vælge, der er i bedste kvalitet.

 

2. Tænk på stilen

Når du tænker på indretning, skal du tænke på den stil, du ønsker at have i dit badeværelse. Måske har du nogle billeder af badeværelser med en bestemt stil, som du ønsker at efterligne? Det kan være enten moderne, retro, eller noget andet. Uanset hvad, hvis det er vigtigt for dig at se på andre muligheder, før du beslutter dig for en stil på dit badeværelse. Det kan også være, du vil bibeholde nogle af dine gamle sanitetsprodukter, såsom badekarret. Måske det blot kræver en udskiftning af badekarrets emalje for, at det ser pænt og nyt ud igen? Det kan du læse mere om på dette link: https://www.emaljespecialisten.dk/hul-i-emalje-badekar/ 

 

3. Tænk på farverne

Ligesom med indretningen bør du også tænke over, hvordan du ønsker, at dit badeværelse skal se ud i forhold til farver. Ønsker du en bestemt farve på maling af dine vægge? Hvis ja, hvilken farve skal det så være? Hvilket tema har du i tankerne for dit personlige valg af badeværelsesfarver? Det er en vigtig beslutning, der skal tages. Få nogle farveprøver fra din lokale maler, og se hvordan det ser ud på badeværelset.

More articles