Parkeringskontrol – til åbne parkeringspladser

20 July 2021 Astrid Pedersen

Parkeringskontrol kan vise sig nødvendigt når dine private parkeringspladser plages af parkeringssyndere. Dette ses ofte når parkeringspladserne er beliggende tæt på attraktioner eller i byzoner.

Her vil det nemlig ofte være svært at finde parkeringsplads på gade og vej eller offentlige parkeringspladser. Og som oftest vil parkering foregå mod betaling på sådanne steder.

Der er således ikke noget at sige til at visse bilister ser deres snit til at smide bilen på dine private parkeringspladser og dermed opnå gratis parkering. Især hvis du ikke har opsat skiltning som indikerer at der her er tale om private parkeringspladser.

Benyt parkeringskontrol på dine åbne parkeringspladser

Har du ikke mulighed for at spærre dine parkeringspladser af og implementere adgangsbegrænsning vil det være endnu nemmere at parkere og slippe for at skulle betale. Mange private parkeringspladser kan ikke hegnes ind eller på anden måde afspærres.

Fører du ikke kontrol med pladserne, og er det uden konsekvenser at snige sig til parkering derpå, vil det være endnu mere attraktivt for udefra kommende at parkere. Dette til stor gene og irritation for de beboere eller ansatte som har retmæssigt krav på de private parkeringspladser.

Her vil du kunne få glæde af en parkerings aftale med et parkeringsselskab så som UnoPark. UnoPark tilbyder stærke og fleksible parkeringsløsninger indeholdende parkeringskontrol og parkeringsopsyn ved uddannede parkeringsvagter. Når du benytter parkeringskontrol kan du sanktionere de parkeringssyndere som stjæler parkeringspladserne fra deres retmæssige ejere.

Med behørig skiltning ved UnoParks foranstaltning kan du informere om parkeringskontrol og dermed forhåbentlig forebygge uvedkommende eller hensynsløs parkering. Og UnoPark skal nok sørge for at inddrive skyldige beløb fra parkeringsbøder.

Bliv kunde hos UnoPark og få masser af fordele

Som kunde hos UnoPark får du en professionel service som tager udgangspunkt i dine præferencer og dine parkeringspladsers beskaffenhed. Du kan læse mere om de fleksible parkeringsløsninger på UnoPark.dk

More articles