Pift stuen op med et levende verdenskort som wallsticker

18 August 2017 Astrid Pedersen

editorial

Det kan godt være vanskeligt at vælge væg dekoration til sit hjem – især fordi det ofte er forbundet med megen møje og besvær. Hvis væggene skal males, skal møbler flyttes eller skærme, og gulve skal dækkes af, plus at malingen skal have tid til at tørre og hærde. Har man besluttet sig for at sætte tapet op, kræver det en vis teknisk snilde og en høj grad af tålmodighed – og har man først tapetseret sin væg, er det op ad bakke, hvis man fortryder, og al tapetet skal pilles ned igen. Nogle mennesker forsøger sig med selv at dekorere deres vægge med stencils og spray maling, og hvis man har kunstneriske evner og styr på det rent tekniske, kan resultatet også blive rigtig imponerende. Hvis ikke, er der som oftest dømt ren fiasko – og de hjemmegjorte fresker kræver megen maling for at blive dækket ordentligt over og ikke skinne igennem.

En løsning på dine væg dekoration spekulationer kunne være wallstickers. Du kan få wallstickers til en billig penge i mange forskellige varianter, farver og størrelser, så det kan altid lade sig gøre at finde en wallsticker, som passer til dit rums størrelse, indretning og farver – uanset om du står for at skulle dekorere daglig stuen, sove værelset, børne værelset eller måske køkkenet.

En smuk og elegant måde, hvorpå du kan signalere verdensborgerskab og samtidig føje en flot og dekorativ dimension til rummet, er ved at anvende wallstickers med verdenskort. De smarte wallstickers viser alle verdens kontinenter i et præcist størrelses forhold og med en høj detaljegrad. Wallstickers med verdenskort fås i forskellige mønstre og farver – fra klassisk sort, som står flot frem på en hvid eller creme farvet væg, til højrød, dybblå, knaldgul eller flaskegrøn. Frisk stuen op med et utraditionelt sofastykke – køb flotte og elegante wallstickers med verdenskort hos https://www.sohu-wallstickers.dk/shop/verdenskort-wallstickers--12763p.html

 

 

More articles