Powerapps-kurser gør livet nemmere

28 September 2020 Johanne Hansen

editorial

Generelt gør kurser bare livet nemmere, hvis der noget, du eller dine medarbejdere har brug for mere viden og erfaring i på arbejdet. Kurser er en fantastisk ting at benytte sig af og sørge oftest samtidig for, at dine medarbejder bliver rystet sammen om et fælles projekt.

Navnet giver mening 

Især powerapps kurser er et brugbart værktøj, du med god samvittighed kan tilbyde dine medarbejdere. Det ligger lidt i ordet; powerapps. Det er en kraftfuld og utrolig effektiv app, som sammenkobler en virksomheds samlede data i en app. Du kan designe appen, som du ønsker og dermed bygge utroligt velfungerede virksomhedsapps.

Der er selvfølgelig ikke altid lige til og af samme grund, kan et kursus virkelig gavne på længere sigt. Selv hvis man har arbejdet i programmet før, kan der altid være ting, man ikke var klar over. Som ordsproget lyder: “Man kan altid blive klogere.” Og det gælder også powerapps. 

En app, der gør alle de andre apps mere brugervenlige 

Powerapps giver også mening at bruge, da den er sammenkoblet med Office365 og derfor har lidt af de samme funktioner, når det kommer til brugen af samme. Powerapps er også meget brugervenligt, da man udover at kunne skræddersy sine apps – ja, så kan man også helt bygge dem op fra bunden selv. 

Med powerapps har man altså mulighed for at specialdesigne sine værktøjer, så de lige præcis passer til dine medarbejders behov. På den måde kan alting være samlet via et produkt, og alt kan blive tilkoblet af dine sædvanlige programmer såsom Word, PowerPoint m.m.

Powerapps kan tilgåes via mobilen, ja man downloader egentlig bare appen, og så begynder det hele at spille. Men et kursus kommer man nok ikke udenom, hvilket til gengæld også medfører, at dig og dine medarbejdere har fuldstændig styr på programmet og ikke mindst kommer godt fra start.

More articles