Professionel gulvafhøvling i Harlev

28 april 2019 Astrid Pedersen
Professionel gulvafhøvling i Harlev

Når dit gulv er præget af omfattende skader – for eksempel efter fjernelse af et lag linoleum, hvor limrester kan have sat sig i overfladen, eller efter en vandskade – bør du få foretaget en grundig og effektiv gulvafhøvling. Dette lader sig bedst gøre med hjælp fra de professionelle, og du bør kontakte et gulvfirma med henblik på en vurdering af dit trægulv.

Hvad er fordelene ved en professionel gulvafhøvling?

Det kan godt lade sig gøre at leje en maskine til anvendelse ved gulvafhøvling, hvis man ønsker selv at kaste sig ud i opgaven. Dette kan dog sjældent anbefales. En gulvafhøvling er, i forhold til den noget mere skånsomme gulvafslibning, en temmelig invasiv procedure, som kræver et vist håndelag, hvis udførelsen ikke skal slå fejl. Ved en gulvafhøvling fjernes der op imod fem millimeter fra gulvet overflade, hvor der ved en gulvafslibning kun fjernes højest to.

Dette sker ved hjælp af knive, som er monteret på en valse, og der er således meget større mulighed for at komme til at forrette alvorlige skader på træværket, hvis man ikke har den nødvendige træning og erfaring. En professionel håndværker, som har ekspertise inden for behandling af trægulve, vil med sikker hånd kunne foretage en grundig og effektiv gulvafhøvling uden at ødelægge planker, brædder eller parketter.

Samtidig vil en faglært håndværker, som har stor erfaring med trægulve af forskellige typer, hurtigt kunne vurdere, om gulvet overhovedet kan tåle en gulvafhøvling – og hvor meget det er nødvendigt at høvle af. Hvis du således ønsker at undgå risikoen for at ødelægge trægulvet yderligere – og samtidig gerne ser, at din gulvafhøvling bliver udført med det smukkeste og mest ensartede resultat – bør du alliere dig med en dygtig gulvmand.

Du kan med fordel kigge forbi gkservice.dk og få et tilbud på en billig gulvafhøvling med efterfølgende slibning og efterbehandling efter dit eget valg.

Flere Nyheder