Sådan får du det perfekte gamer værelse

06 November 2021 Steffen Petersen

editorial

Hvis du godt kunne tænke dig et værelse, hvor du kan sidde og spille samtidig med, at det passer til stemningen, så kan du sagtens få det. Du har måske set andre, der har haft et fedt værelse til bare at game i. Hvis du derimod ikke ved, hvordan du skal gribe sådan en indretning an, så har vi lavet en liste med tre ting, et ægte gamer værelse bør indeholde. Hvis du vil vide mere, så læs med her. 

Setup

Først og fremmeste kræver et ægte gamer værelse et setup. Et setup består af alt det udstyr, du skal bruge for at spille. Dette er blandt andet en computer, en skærm og et godt skrivebord. Hvis du ikke har nogle idéer til, hvordan dit setup skal være, så kan du søge efter inspiration på nettet. Alt efter behov kan du købe mere end en skærm. Undersøg derfor også, hvad de forskellige dele koster, så du ved, hvor meget dit ønskede setup sådan cirka vil koste. 

Belysning

Det er også vigtigt med god belysning til gamerværelset. Dette behøver dog ikke at være en kedelig loftslampe. Belysning til dit gamer værelse kan sagtens være sejt, og passe til temaet. Du kan blandt andet overveje led belysning, da dette kan skiftes til alle regnbuens farver. Måske du synes, at det normal hvide lys, er for meget at spille i, så kan du i stedet vælge lige den farve, du synes passer bedst. 

Komfort

En sidste vigtigt ting, for at du kan opnå det perfekte gamer værelse, er en god stol at sidde i. Hvis du er en, der bruger mange timer foran skærmen, så er det vigtigt, at du sidder korrekt. Det er derfor vigtigt at du finder en stol, der komfortabel og god ergonomisk, så du ikke skader din krop, når du sidder og spiller. 

More articles