Sådan finder du den helt perfekte motocross hjelm

14 February 2022 Cecilie Mortensen

editorial

Er du på udkig efter den helt rette motocross hjelm? Så ved du sikkert godt, at du kan komme på lidt af en opgave med at finde en. For det er utrolig vigtigt, at den sidder som den skal, når du skal have den bedste beskyttelse, når du kører. Vi forsøger at hjælpe og guide dig her. 

Tips til at finde den perfekte motocross hjelm

Gå efter en med den rette pasform 

Et første tip er, at du går efter en motocross hjelm, som har den helt rette pasform. For det vil have alt at sige for, at hjelmen sidder tilpas tæt til, at den giver dig den støtte og beskyttelse, den skal. Der kan naturligvis være forskel på pasformene fra brand til brand. 

Hvis du shopper online, så tag endelig fat i firmaet bag, hvis du har brug for hjælp til at vælge en. For de kan helt sikkert hjælpe dig med at finde den helt rette størrelse. Det kan være ved, at du får målt godt op, før du bestiller din hjelm.

motocross hjelm

Hvordan skal hjelmens visir være?

Den perfekte motocross hjelm er naturligvis også en, som har det visir, du foretrækker. Du kan nemlig få varianter, hvor du nemt kan tage visiret op, når du kører af banen. Og så findes der varianter, hvor visiret sidder, som det gør. 

Det er selvfølgelig op til dig selv at vurdere, hvordan visiret skal være på din hjelm.

Prøv forskellige motocross hjelme på

Et tredje tip er, at du prøver lidt forskellige hjelme på. For så har du de bedste forudsætninger for at vælge den helt rette hjelm. Hvis du vælger at shoppe online, så kan du med fordel undersøge, om de f.eks. har et showroom, du kan tage forbi. Det kan nemlig være til din fordel – især hvis du ikke vil bøvle med at skulle bytte hjelmen igen.

More articles