Sådan finder du den rette fagmand til dit nybyggeri

20 januar 2020 Silje Hansen
Sådan finder du den rette fagmand til dit nybyggeri

Skal du enten bygge nyt hus, lagerhotel, kontordomicil eller en anden ejendom til enten privat eller erhvervsmæssig brug, så er det vigtigste at alliere sig med en professionel tømrer eller entreprenør der har erfaring med nybyggeri. Grundlæggende er det en god ide, at være ude i god tid, når du skal have bygget nyt. Her kan du få sparring, rådgivning og hjælp til, hvordan du får realiseret dit drømmeprojekt. Der kan være mange indgangsvinkler til et byggeri og dermed er der også mange løsninger på markedet. Ved at involvere potentielle fagfolk får du erfarne øjne på opgaven, hvorfor du også undgår at komme til at støde ind i udfordringer undervejs. Det kan i sidste ende både spare dig for tid og penge, som det vil koste for at løse de udfordringer, der evt. vil opstå, hvis først de fejl eller ændringer bliver spottet under processen. 

 

Vælg den rette fagmand til dit drømmeprojekt

For at være mest mulig sikker på at vælge den rette fagmand, er det en fordel at bruge ekstra tid på at undersøge markedet. Det kan du med fordel gøre ved at starte med at søge lokalt. Det kan f.eks. være at søge efter den nærmeste storby eller det område du bor i. Dermed er du også med til at støtte den lokale entreprenør i byen.

Når du undersøger markedet, er det en fordel at se om der skulle være nogle ratings eller kundeanmeldelser om den enkelte fagmand. Her får du en god indikation af, hvad du kan forvente af samarbejdet. 

Et andet vigtigt kriterie du bør undersøge, er om den aktuelle entreprenør eller tømrer er medlem af Dansk Byggeri. Det er væsentligt, da det er din sikkerhed for, hvis der skulle opstå misforståelser, sjusk, mangler eller skader i forbindelse med det udførte arbejde. Dermed står du bedre stillet end, hvis fagmanden ikke er godkendt af Dansk Byggeri. Hos https://hobrotoemrer.dk/ finder du kompetente og pålidelig fagfolk, der er medlem af Byg Garanti. 

Flere Nyheder