Sådan kan du sænke din varmeregning

06 April 2022 Emilie Jacobsen

editorial

Vil du gerne have en lavere varmeregning, er der heldigvis en del ting, som du kan overveje. Det er først og fremmest at skifte glasset i dine vinduer ud med noget tykkere. Ved at gøre det kan du spare en del penge på varmen. 

Lavenergiglas er lidt dyrere end almindeligt tolagsglas, men med de penge du sparer på varmen, har du hurtigt tjent det hele hjem igen. Derfor er det altså en rigtig god investering for dig, der jo gør dit hjem langt mere behageligt for dig at bo i. 

Leder du efter nogle, der kan hjælpe dig med udskiftning af vinduer i Nykøbing Falster, kan du for eksempel se nærmere på BP Glas. De har stor erfaring på området, og du kan derfor være sikker på, at de kan hjælpe dig nemt og effektivt. De kan både sætte tolagsglas og lavenergiglas op, men anbefaler selvfølgelig altid lavenergiglas til beboelse.

 udskiftning af vinduer falster

Husk også at overveje efterisolering 

Selvom du kommer langt med at udskifte dine vinduer, bør du selvfølgelig også overveje, om dit hjem også har brug for at blive efterisoleret. Med et tykkere lag af isolering kan du også bedre holde på varmen i boligen og skal derfor ikke bruge lige så meget. For eksempel er det meget effektivt at få lagt et tykkere lag isolering på loftet. 

Der er altså flere forskellige ting, som du kan gøre for at få en lavere varmeregning. Det kræver nogle investeringer nu og her, men vil gøre det langt mere behageligt for dig at opholde dig i din bolig. Derudover vil investeringer i nye vinduer og bedre isolering også være med til at hæve energimærket på din bolig. Det er noget, som mange boligkøbere ser på, når de køber hus i dag. Du kan derfor regne med, at din bolig bliver mere værd efter sådan en investering. 

More articles