Sådan styrker du de ansattes PowerApps-evner

21 december 2020 Cecilie Mortensen

editorial

Det kan være noget af en mundfuld at programmere og lave en app fra bunden. Det kræver de helt rette udviklere på opgaven, og det kan gå hen og blive noget af en dyr fornøjelse. Heldigvis findes der PowerApps for de firmaer, som ønsker at deres ansatte kan lave egne apps, som kan bruges internt i firmaet. 

Hvis det lyder som noget, der kunne være aktuelt for din arbejdsplads, så kan et PowerApps kursus være lige det, du skal tilmelde dine medarbejdere. Et PowerApps kursus kan samtidig også være aktuelt for jer, som allerede har kastet jer ud i PowerApps, og som gerne vil blive endnu bedre til det. 

Lær at lave apps med et PowerApps kursus 

Det gode ved et PowerApps kursus er, at det findes på mange forskellige niveauer. Det betyder, at der er de bedste muligheder for at blive endnu bedre til programmet, uanset hvor dygtige dine ansatte allerede er. Du kan nemlig plotte forskellige medarbejdere på forskellige kurser, så både dem og din virksomhed får det største udbytte af kurset. Udbyttet er nemlig alfa og omega, når der investeres i kursusdage, da det der læres her selvfølgelig gerne skal komme virksomheden til gavn i hverdagen.

PowerApps kan desuden bruges til mange forskellige ting, og det kan give mulighed for at lave apps, som kan gøre data i virksomheden synlig. Og netop data er efterhånden noget, som de fleste virksomheder arbejder med til daglig.

Hvis du vil blive endnu klogere på de mange muligheder, dette program giver, så kan du også altid kontakte en kursusvirksomhed, der arbejder med disse kurser. Her kan du også tale med dem om muligheden for, at kurset eventuelt kan afholdes på arbejdspladsen. Så bliver det en smule nemmere, da alle ikke skal ud og køre efter de forskellige kurser i PowerApps: https://www.4d.dk/kurser/office/powerapps.

Flere Nyheder