Sælg din bil på den nemmeste måde

10 september 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der findes en del måder, hvorpå man kan sælge ens bil.

Men ifølge os så er der “rigtige” måder at gøre det på, og så er der de måder, som ikke rigtig giver gode resultater eller som er så langsomme med at give gevinst, at det ikke kan betale sig – specielt hvis man gerne vil have solgt bilen hurtigst muligt, fordi man gerne vil have en ny eller skal bruge pengene.

Når nogen siger: “Sælg din bil!” så kan det lyde som en kommando, hvor man bare griber til den første umiddelbare reaktion.

For mange er den, at man opretter en beskrivelse på ens sociale profil og måske vedhæfter et lille billede af køretøjet og så håber, det giver gevinst.

Kender man de rette steder, så deler man dem måske i nogle køb og salg-grupper.

På sin vis er det ikke forkert tænkt, men du skal derhen, hvor de fleste mennesker begår sig til dagligt med køb og salg af biler på nettet.

Og dette er ikke hos en tilfældig loppemarkeds-hjemmeside. Det skal være ved en, der forhandler biler som hovedformål eller udelukkende biler, så man ved, at man har at gøre med at ramme det rette kundesegment.

Desuden kan sådan en oprettelse af en annonce til salg af ens bil gøres gratis tit og ofte, hvorfor der ingen udgifter er forbundet med at oprette annoncen.

Skal du gøre salgsannoncen virkelig spiselig, så er det vores forslag, at du får taget nogle pæne billeder af din bil, gerne fra flere vinkler og af en erfaren fotograf, så du gør det mere interessant med nogle blikfang.

Sørg for at beskriv bilen med alle nødvendige specifikationer og tilstanden ved den lige nu, da du kommer til at blive afsløret, hvis du lyver i sådan en annonce, og desuden slipper du for at skulle svare på en hel masse spørgsmål undervejs.

Flere Nyheder