Sælg min bil! Sådan får du den solgt hurtigst muligt

12 September 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Når man har taget beslutningen eller hørt andre langt om længe presse en på ved at sige: “Sælg din bil!” så er det nok på tide at gøre noget ved sagen.

Især hvis der er tale om en gammel skrotbunke, der har mere sentimental værdi, end du måske tror, den kan have praktisk værdi eller værdi som skrot eller blot lidt som reservedele.

Men du kender vel det gamle udtryk: Den enes skrot, den andens guld.

Du ved måske ikke, om du ligger inde med noget sjældent, der er guld værd, eller også er der ikke noget stort værd ved din bil, men der er noget så specielt ved den, at de rette mennesker vil stå i kø for at betale dig kassen for at få fingre i den.

Så her er nogle konkrete tips til, hvordan du kan gøre en salgsannonce for din bil mere appetitlig, uden du decideret kommer til at lyve, men bare gør den mere spændende at læse.

Uden at det skal ende som en roman, for den slags gider folk ikke læse om, så smid nogle korte anekdoter ind om, at bilen måske har været i USA, har fået reservedele fra udlandet, at den blev brugt til at lave børnebørn i eller noget andet.

Folk elsker ting nu om dage, som er personlige og ikke serieproducerede.

Få taget nogle pæne billeder af den, hvor man ligner gør den lidt pænere i et redigeringsprogram, uden man ligefrem fjerne fejl, men bare gør den mere interessant at kigge på fra flere vinkler.

Ligeledes i beskrivelsen af bilen skal du være specifik, men du behøver ikke nævne alt, som køberen måske selv skal opdage, men som ikke er alarmerende.

Det er jo det fine ved privatsalg, og måske indser køberen, at fejlen måske var noget, som vedkommende selv burde have opdaget, end man kunne forlange det af dig som sælger.

More articles