Savner du også at få noget med fra tandlægen?

20 maj 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det skulle da nødigt ske, at man kommer ud og hjem fra en tandlæge, hvor man så ikke føler, at man har fået noget for ens penge.

Enten har man jo fået et tjek, og alt så fint ud, eller også skulle der laves noget, som der bliver ordnet på stedet, eller man sætter en dato til en anden gang eller flere, hvor man får ordnet det, der skal laves.

Ellers kan det være, man får en henvisning til nogle, der bedre kan hjælpe en, fordi tandlægen mener, at andre er bedre kvalificerede til at ordne de givne.

Men der er noget, som man husker fra dengang, hvor man var lille, og man skulle til tandlæge, som faktisk var rosinen for pølseendende, der gjorde, at man faktisk lidt glædede sig til at komme til tandlæge: man fik en lille gave bagefter.

tandlæge

Måske vil tandlægen stadigvæk give dig noget bagefter

Du kan huske det fra børnetandlægen, at du kom op i stolen, og man lavet omgivelserne børnevenlige, og der hang endda også en plakat i loftet, så man havde noget hyggeligt at fokusere på, når man ikke blev blændet af lyset, der skulle lyse ens mund op.

Men bagefter var næsten det bedste, og det gjorde faktisk også, at man ikke endte med at få tandlægeskræk: Den lille gave, som man gik hjem med derfra.

Der kunne gå konkurrence i skolegården om, hvem der havde fået sen sejeste gave, og man endte måske med at bytte dem internt.

Nogle steder fik man godt nok slik, men andre steder var det heldigvis legetøj.

Du kan jo nævne det for tandlægen, hvordan du savner at være til børnetandlæge, og hvis du er heldig, så får du måske en lille gave fra børneskuffen!

En tandlæge vil jo som regel gå langt for, at vedkommende har tilfredse klienter.

Flere Nyheder