Skab en lækker hjemmelegeplads med et gyngestativ i høj kvalitet

24 December 2020 Astrid Pedersen

editorial

De fleste af os har tilbragt en god del af barndommen på legepladser og kender derfor diverse legeredskaber ud og ind. Vi ved alle, at det var de små, som legede i sandkassen og i legehusene og de lidt større, som muntrede sig med de mere actionprægede redskaber så som legetårn, gyngestativ, rutsjebane, vipper og lignende.

Der var ofte kø til disse morsomme lege redskaber, som kunne få det til at kilde i maven. Især gyngerne kunne man få rigtig lang tid til at gå med. Jo højere man gyngede, des sjovere og vildere blev legen. Lige ind til man altså skulle give den eftertragtede plads på bildækket eller træpladen videre til det næste barn i køen og selv måtte stille sig bagest på ny hvis man ønskede en tur til.

Byg din egen legeplads med gyngestativ hjemme i haven

Nu er du nok blevet voksen, og følger således dine egne børn over på den offentlige legeplads. Al sandsynlighed taler for at gyngerne ikke har mistet deres brede appel siden du var lille – og derfor vil køen til gyngestativet være mindst lige lang som dengang.

Det er kedeligt for både børn og voksne at stå og vente på tur. Derfor kan du med fordel overveje at anskaffe et flot og sikkert gyngestativ som kan stilles op i familiens egen have således at de små kan gynge lige så ofte og længe som det passer dem.

Du kan vælge imellem et stort udvalg af forskellige gyngestativer med eller uden legetårn og med netop det antal gynger du ønsker. Du kan vælge mellem forskellige materialer for eksempel træ og metal. Og så kan du vælge forskellige typer gynger alt efter ungernes størrelse og alder.

Få meget mere inspiration til valg af det rette gyngestativ i den online blog på husblog.dk.

More articles