Skab en stærk profil med kvalificerende Power BI kurser

24 november 2020 Astrid Pedersen

editorial

Arbejder du til daglig med forretningsanalyse, projektstyring inden for research and development eller måske endda decideret Business Intelligence i din hverdag? Så bruger du måske allerede det kendte program Microsoft Power BI. Microsoft Power BI er et af de mest anvendte redskaber til analyse af data, udfærdigelse af rapporter, og videndeling på tværs af afdelinger og organisationer.

Du står rigtig stærkt med et solidt basis kendskab til Microsoft Power BI. Og med et Microsoft Power BI kursus, som giver dig mere dybdegående viden og ekspertise inden for applikationens anvendelses muligheder, vil du stå endnu stærkere.

Hvorfor tage et kursus i Microsoft Power BI?

Selv om du måske selv mener at du er ok skrap til at bruge Microsoft Power BI er det altid en god idé at udvide sine kompetencer. Der er med sikkerhed mange facetter af den versatile applikation som du endnu ikke har stiftet bekendtskab med – endsige lært at udnytte til fulde.

Der er utroligt mange muligheder i Microsoft Power BI afhængig af virksomhedens individuelle behov. Du kan sætte Microsoft Power BI op, og justere eksempelvis bruger tilladelser og adgangs niveauer, på et utal af forskellige måder. Du kan vælge at lade systemet selv generere de rapporter, du ønsker, og på den måde spare tid samtidig med at du minimerer din fejlmargin. Og du kan bygge smarte dashboards i skyen som interessenter internt såvel som eksternt kan tilgå via en browser eller en app til smartphone eller tablet.

Hvor finder jeg de bedste Microsoft Power BI kurser i København?

Synes du at det lyder tillokkende med et Microsoft Power BI kursus, og skal det helst foregå i København, kan du med stor fordel tjekke 4D. 4D er en dansk kursus udbyder som kan tilbyde flere forskellige kurser i blandt andet Microsoft Power BI – læs mere på 4d.dk.

Flere Nyheder