Skal du have sendt en pakke til USA?

16 april 2020 Anne-Mette Hansen

editorial

Har du familie eller venner i USA? Så vil du sikkert gerne sende dem gaver eller andre gode godter en gang i mellem. Men hvordan får du sendt pakken helt derover? Hvor kan du sende den fra? Hvad koster det? Og hvor lang tid tager det, før at den kommer frem på adressen i USA? Få svar på dine spørgsmål om at sende pakker til USA her. 

Sådan sender du en pakke til USA

Du kan faktisk benytte dig af flere fragtselskaber, når du vil sende en pakke til USA. Det kan både være med danske PostNord, med amerikanske UPS eller Fedex.

Med PostNord tager det ca. 2-4 uger for din pakke at nå frem. En pakke på 2 kg koster 517 kr. at sende til USA. 

UPS henter og leverer pakker til USA i løbet af én arbejdsdag. Dette gælder vel og mærke til adresser på USA’s østkyst. Der gælder nogle meget høje priser, medmindre man har en aftale med UPS.

Fedex er et lidt billigere alternativ. De har verdens største flyflåde og er derfor meget hurtige til at levere til USA og andre steder i verden. Det kræver dog en konto inden bestilling.

Hvad koster det at sende en pakke til USA?

Du tænker nok, at det er dyrt at sende en pakke så langt væk fra Danmark. Det er jo en utrolig lang rejse, som den skal på. Men i dag er det faktisk sådan, at du kan sende pakker til USA til ret fordelagtige priser. Vægten af din pakke og hvor hurtigt den skal leveres, er dog afgørende for prisen. Hvis pakken kan gå som et dokument, altså en mindre pakke, på 0-2 kg, kan du ifølge Pakke.dk sende den for 174 kr. og med en forsendelsestid på 1-2 dage.

Læs meget mere og send pakke til usa nu!

Flere Nyheder