Skal du lade medarbejderne selv bestemme deres julegave?

23 November 2021 Emilie Jacobsen
image

editorial

En julegave er en god måde for dig at vise dine medarbejdere, at du sætter pris på dem. Derfor er det oplagt, at du sørger for at finde på noget godt at give dem. Det kan dog være svært at finde en gave, der passer til alle dine medarbejdere. Derfor kan det være en god ide, at du giver dem et gavekort, så de selv har mulighed for at vælge, hvad de gerne vil have i gave. Dermed er du sikker på, at alle får noget, som de kan bruge. 

Et sted, hvor dine medarbejdere selv har mulighed for at vælge firmagaver, er julefabrikken.dk. De har et stort udvalg af ting i god kvalitet og lækre gaveæsker. Lige meget hvad dine medarbejdere er til, vil de altså kunne finde det helt rigtige for dem der. Selvom det måske virker som en lidt flad fornemmelse for dig bare at give et gavekort, kan du være helt sikker på, at dine medarbejdere vil sætte pris på det. 

image

Mange priskategorier at vælge imellem 

Måske synes du, at det lyder dyrt at give dine medarbejdere et gavekort til en gourmetlakridsæske, god chokolade eller Royal Copenhagen krus. Men hos julefabrikken.dk har de netop inddelt deres varer i kategorier, så det er muligt for dine medarbejdere at finde nogle gode ting – også selvom du ikke har et så stort budget. 

Hvis du selv skulle have været ude og købe noget for de samme penge, kunne det dels være, at du ville have svært ved at finde ud af, hvad du skulle give, dels ville det ikke være sikkert, at du ville kunne få noget, der var lige så godt. 

Julefabrikken.dk har jo den fordel, at de handler meget stort ind. Du kan derfor være sikker på, at de forstår at skaffe sig nogle rabatter, hvor det er muligt. 

More articles