Skal jeg købe mundbind på apotek?

11 June 2020 Astrid Pedersen

Er du gået hen og blevet syg, enten med influenza, snue, eller en bakterie infektion i dine luftveje? Så bør du i videst muligt omfang holde dig inden døre. Er du alligevel nødsaget til at gå uden for – eksempelvis i forbindelse med indkøb eller apoteker ærinder, eller i tilfælde af at du skal til lægen – bør du bære mundbind til engangs anvendelse.

Når du ifører dig et mundbind før du begiver dig ud i det offentlige rum beskytter du din omverden mod smitte, som spredes via de aerosoler som slynges ud fra din næse og fra dit svælg når du hoster eller nyser. Samtidig signalerer du til dine medmennesker at du er syg, og at det er klogt at holde afstand til dig.

På den måde kan smitte med bakterier eller vira forhindres i at spredes, hvilket kommer såvel samfundet som den enkelte til gode. For selv om du måske ikke lader dig bremse af lidt feber, hoste og ondt i halsen, er det ikke alle, som klarer denne form for sygdom lige godt.

Hvor finder jeg et online mundbind apotek?

Her i høj sæsonen for allergi og sommerforkølelser kan det godt være svært at finde mundbind rundt omkring i de fysiske butikker. Apotekerne melder som oftest udsolgt i denne periode, og det er de færreste dagligvare butikker og supermarkeder som fører de CE mærkede mundbind. Men dette behøver ikke at betyde at du skal undlade at købe mundbind så du kan beskytte omverdenen mod smitte, skulle du gå hen og fange en virus eller en bakterie.

Du kan nemlig finde mundbind godkendt til medicinsk anvendelse hos Testsmart. Testsmart er en online shop som forhandler diverse former for hjemmetests, og altså også værnemidler – her under de lette og åndbare tre lags mundbind. Med mundbind fra Testsmart er dine omgivelser effektivt beskyttet imod virus som spredes gennem host og nys.

Du kan finde de smarte engangs mundbind på Testsmart.dk

More articles