Skarpe SEO tekster sælger bedre

05 April 2021 Astrid Pedersen

editorial

Står du klar til at lancere din nye, flotte webshop, men mangler den lidt juice i form af tekst indhold? Så bør du sørge for at få de rette SEO tekster på samtlige sider.

Få en dygtig tekstforfatter til at skrive fængende SEO tekster til din webshop

Måske tror du, i lighed med mange andre webshop ejere, at det at skrive en god SEO tekst er lig med at skovle så mange søgeord ind på så lidt plads som overhovedet muligt.

Men her tager du fejl. En god SEO tekst er karakteriseret ved at være udfærdiget på et fejlfrit og flydende dansk, lige som den er både syntaktisk og semantisk korrekt. Samtidig skal SEO teksten selvfølgelig holde en vis volumen, og de valgte søgeord eller søgetermer skal indgå med en bestemt hyppighed.

Det vigtigste er dog at teksten giver mening i forhold til websitets indhold og dermed er værdifuld for både dig og din potentielle kunde. En god SEO tekst er informativ og relevant, og giver nyttige oplysninger som kan hjælpe kunden med at foretage det rette valg af produkt og træffe den rigtige beslutning om et køb.

Det betyder at du ikke blot kan forlade dig på en tekst som indeholder søgeord en masse. Teksten skal samtidig give mening og være formuleret på en måde så den rammer såvel din virksomheds tone of voice og målgruppens sprog. Og derfor er det vigtigt at du lader en dygtig tekstforfatter eller SEO skribent udfærdige tekst til din nye webshop.

Hvor finder jeg den bedste tekstforfatter?

Du kan altid finde en kvalificeret og kompetent tekstforfatter hos Wordpens – et dansk content marketing bureau med speciale inden for søgemaskineoptimering.

Wordpens er leveringsdygtig i skarpe, veluddannede og velskrivende tekstforfattere som vil kunne levere netop de SEO tekster du skal bruge for at øge din online konvertering. Læs mere på wordpens.com

More articles