Sørg for at vælge et vikarbureau med kendskab til byggebranchen

04 November 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Leder du efter vikarer til din virksomhed i byggebranchen, er det vigtigt, at du sørger for at vælge det rette vikarbureau. Hvis du sørger for at vælge nogle, der har kendskab til byggebranchen, vil du nemlig være sikker på at kunne få kompetente og dygtige vikarer, der kan gå ind og varetage deres arbejde fra den første dag. 

Hvis det er et vikarbureau i Køge, der har stor erfaring fra byggebranchen, som du er på udkig efter, kan du for eksempel se nærmere på dkvikarservice.dk. De har netop mange vikarer inden for byggebranchen, men det er bare en af fordelene ved dem. De er også medlemmer af Dansk Byggeri, hvilket betyder, at de lever op til branchens standarder. 

Det betyder også, at de er meget dygtige til at få screenet de helt rigtige kandidater til dit byggeprojekt. De behøver bare en kort samtale med dig for at finde ud af, hvad du har brug for. 

Hyr nemt vikarer til længere projekter også 

Normalt hyrer du gennem dkvikarservice.dk vikarerne på ugebasis. Men hvis du for eksempel har et projekt, hvor du ved, at du får brug for en vikar i tre måneder, kan du nemt få dkvikarservice.dk til at finde en vikar, der kan hjælpe dig med det. Det er jo rart for dig, at du kan have den samme vikar gennem hele forløbet. Dermed behøver du ikke at skulle lære en ny person op i, hvordan I gerne vil have, at tingene bliver gjort, lige som det også er bedre for arbejdsmiljøet, at det er den samme person. 

Selvom du hyrer en vikar i længere tid, sørger dkvikarservice.dk stadig for at stå for alt det praktiske i forbindelse med at have vikaren. Det er for eksempel udbetaling af løn og indbetaling til pension. Det er ellers noget af det, som kan give meget administrativt bøvl. 

More articles