Stil din læselyst på ferien med e bøger

01 July 2019 Astrid Pedersen
Stil din læselyst på ferien med e bøger

Er du typen, som altid har haft svært ved at lægge en god bog fra dig – og måske havde gang i to eller flere bøger ad gangen? Så kender du helt sikkert også til den problematik, som er forbundet med at være en rejselysten læsehest. Det er nemlig rigtig svært at tilfredsstille begge lyster på én gang, idet det er yderst begrænset, hvor mange bøger, der kan proppes i en kuffert eller i en rygsæk. Især hvis der også skal være plads til skiftetøj, toilet sager og den slags pjat.

Desværre betyder den begrænsede mængde plads, at man – oh rædsel! – kan risikere at løbe tør for læsestof midt om natten på hotelværelset, i flyveren, eller andre steder, hvor der ikke er en boghandler i nærheden. Og hvad gør man, når den sidste side uigenkaldeligt er vendt?

Fyld din tablet op med ebøger og løb aldrig tør for lecture

Hvis du frygter at havne i en situation á la oven for stående, kan det anbefales, at du overvejer ebøger. Med ebøger skal du gøre dig utroligt umage for at løbe tør for læsestof, næsten uanset lager kapaciteten på din smartphone eller på din tablet. Ebøger fylder nemlig nærmest ingen ting. Du kan have dine ebøger med dig over alt – og skulle du gå hen og løbe tør, kan du hurtigt downloade en ny samling, næste gang du er i nærheden af wifi.

Det eneste, du skal bruge for at kunne have glæde af de gode ebøger, er en mobil enhed – for eksempel en smartphone eller en tablet – og så et abonnement på en god og pålidelig ebogs tjeneste.

Find de bedste ebøger på Politikenbooks

Forlaget Politiken udbyder et stort og varieret udvalg af ebøger på dansk inden for alle genrer. Se dem alle på politikenbooks.dk

More articles