Styrk din forretningsanalyse med Microsoft Power BI kurser

24 november 2020 Astrid Pedersen

editorial

Microsoft Power BI er en softwareløsning, som kan levere forretningsanalyser. Med Microsoft Power BI kan du nemt visualisere større data mængder og derved gøre dem spiselige og overskuelige over for dit publikum. Du kan også bruge Microsoft Power BI som redskab til videndeling på tværs af din organisation og således sikre at alle relevante interessenter har adgang til nødvendig indsigt og data.

En Microsoft Power BI løsning består af en bred suite af flere forskellige produkter og tjenester, som du kan vælge til eller fra alt afhængig af virksomhedens behov. Du kan for eksempel vælge den cloud baserede Microsoft Power BI tjeneste som tillader dig at hoste din Microsoft Power BI løsning i skyen. Her vil du have mulighed for at give dine brugere i eller uden for din virksomhed adgang til eksempelvis dashboards og rapporter.

Du bestemmer selvfølgelig selv om adgangs niveauet for de enkelte brugere eller bruger grupper skal være med fuld skrive adgang eller blot læse adgang. Og så har du samtidig mulighed for at lade brugerne tilgå løsningen via web browser eller ved hjælp af apps til smartphone eller tablet.

Lær at bruge Microsoft Power BI på et 4D kursus

Microsofts gratis løsning hedder Microsoft Power BI desktop og består af et værktøj til egen analyse af data samt til redigering af rapporter. Dette værktøj kan installeres på en Windows computer, og du kan igennem Microsoft Power BI Desktop oprette forbindelse til mere end 70 lokale og cloud baserede data kilder. Og så er det muligt for brugere af Microsoft Power BI Desktop at oprette og dele flotte og let tilgængelige rapporter.

Går du skridtet videre kan du med betalingsudgaven af Microsoft Power BI, Microsoft Power BI Pro, formedelst et lavt månedligt gebyr få adgang til endnu flere funktioner. Disse kan du lære at mestre på et af de mange Microsoft Power BI kurser hos 4D – læs mere på https://www.4d.dk/kurser/business-intelligence/power-bi 

Flere Nyheder