Tag et kursus i powerapps i København og bliv klogere

23 September 2020 Johanne Hansen

editorial

Man kan altid blive udvikle sig 

Med teknologien og de nye apps, der fortsat udvikler sig fra dag til dag, er det vigtigt, at man som person er up to date. Ikke blot for at være med på trenden og drage udbytte af de muligheder, der ligger derude, men ligeså vel for at holde sig oplyst og informeret hele tiden. 

Men det er ikke kun privatpersoner, det vil sige os helt almindelige mennesker, der i vores dagligdag skal holde os up to date. Det er også, virksomhederne. Her er der lanceret en funktion kaldet powerapps, som egentlig går ud på at strukturere din virksomheds arbejdsopgaver og indhold på en smart og opdateret måde. 

Powerapps er det nye sort 

Derfor er det vigtigt, at virksomheder også sætter sig ind i denne funktion. Ikke blot fordi alle andre virksomheder gør det, men vigtigst af alt, fordi det igangsætter din virksomheds interne, teknologiske udvikling. Ved hjælp af et powerapps kursus i København, kan du og din virksomhed blive klædt ordentligt på til teknologiens væld af muligheder. 

Powerapps er hovedsageligt en ydelse, som kan oprette brugerdefinerede apps i din virksomhed, der derefter kan sammenkoble data og informationer. Disse fungerer på tværs af website og mobiludgaven. 

Ikke “bare” et kursus 

Powerapps kursus i København er ikke “bare” et kursus. Det vil være en læringsproces for hele holdet og er noget, der også vil styrke samarbejde og fællesskabsfølelsen på kontoret. Man kan både tage kurserne individuelt, hvis der er åben for tilmelding, men man kan også få skræddersyet et kursus til virksomheden, hvis det er dette, man ønsker.

Et skræddersyet forløb, vil give virksomheden en samlet indsigt i Powerapps, og hvad der følger med og vil sikre, at alle er lige oplyst og informeret. Det vil sige, at alle har været igennem det samme kursus og dermed har det samme grundlaget for Powerapps. 

More articles