Tipper dit fadølsanlæg lidt?

18 July 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er nogle fadølsanlæg, som man laver til, at de skal bruges det samme sted, hvor man for eksempel sætter dem op i en hjemmebar, eller man bruger dem i en professionel bar.

Men nogle gange sætter man dem på en bod eller lignende, hvor de skal køres rundt – nogle gange er det endda sådan, som man køber dem, så der er hjul under anlægget.

Dette er jo smart, så man både lettere kan køre dem rundt, hvis de skal stå et andet sted, såsom hvis det begynder at regne det sted, hvor man serverer fadøl, og man ikke har et overdækket sted at have det stående.

Men ellers er det jo bare også det med, at man hver gang, man skal bruge det, kan køre det rundt, indtil man kommer hen til det sted, hvor man skal bruge det, også selvom noget af turen foregår i bil.

fadølsanlæg

Fadølsanlægget skal helst stå helt plant

Så kan man nogle gange have lidt travlt med at stille det op, hvor det skal støves af, der skal sluttes fustager til, der skal gøres reklame for øllet, og man skal sætte skilte op, så man lidt hurtigt får parkeret anlægget.

Eller også er man så sent på den, at man må tage sig til takke med den sidste ledige plads, som der er, hvilket ikke var den mest eftertragtede, men sådan går det med dem, som der er langsomme.

Men hvis det nu er udenfor, så kan det godt være et sted, hvor det hælder lidt, og det er ikke så heldigt, når man skal servere fadøl.

Godt nok kan det være, man kan låse hjulene på det her fadølsanlæg, men det er stadig svært at servere øl, når underlaget ikke er lige.

Derfor skal man helst finde et sted, der ikke tipper for meget.

Men du kan i hvert fald finde dit næste fadølsanlæg på Torstein Drikkevareservice. 

More articles