Tjek de sociale medier, inden du vælger et domæne

29 september 2021 Emilie Jacobsen

Når du vil oprette et domæne, er det en god ide, at du lige tjekker de sociale medier, inden du gør det. Selvom det kan være, at domænet er ledigt, kan det være, at der er nogen, der har brugt udtrykket på de sociale medier. Du kan selvfølgelig godt oprette domænet alligevel, men når du opretter en hjemmeside, vil du typisk også gerne have en tilstedeværelse på de sociale medier. Der giver det en rigtig god synergi, hvis du sørger for, at domænet og navnet på din side på sociale medier stemmer overens.

Efter denne lille domænetest er overstået kan du gå ind på en side som ledigedomæner.dk. Der kan du få yderligere inspiration til, hvad du skal se på. Derudover kan du også få hjælp til at finde et webhotel. Når du leder efter det perfekte domæne, vil det jo typisk være fordi, du gerne vil oprette en hjemmeside. Det kan du ikke gøre, uden at du har et webhotel. Mange køber derfor bare deres domæne gennem deres webhotel, når de alligevel opretter sig der. Det bliver det ikke dyrere af. 

Det skal du også tænke over i forbindelse med valg af domæne

Om domænet bliver brugt på de sociale medier, er selvfølgelig ikke det eneste, som du skal tænke på i forbindelse med dit valg. Det er også vigtigt, at du vælger et kort domænenavn, der er nemt at stave. Det handler jo i sidste ende om, om det er nemt at finde dig på nettet eller ej. Hvis andre har svært ved at stave dit domænenavn eller huske alle de ord, der er i det, giver det jo ikke mening for dig at have det. 

Når du har fundet nogle ideer til, hvilke domænenavne der kunne være gode for dig at bruge, kan du lave radiotesten. Hvis du hørte domænenavnet i radioen, ville du så kunne huske det og stave det? 

Flere Nyheder