Tryg og sikker service og reparation på dit autoværksted i Viborg

19 January 2020 Astrid Pedersen
image

Uanset hvor ny eller gammel din bil er, vil du komme ud for at den på et tidspunkt skal forbi et værksted. De fleste bil ejere oplever i løbet af bilens levetid, at denne får mindre skader – for eksempel i form af de såkaldte Bilka buler eller stenslag. Man kan også være ekstra og særligt uheldig og total skade bilen, hvilket kan kræve en stor operation på et autoværksted. Og i denne forbindelse er det en stor fordel at have en fast automekaniker med eget værksted, som kender dig og din bil.

Find dit lokale autoværksted i nærheden af Viborg

I Viborg finder du Steffenauer Auto – tidligere kendt som Rødding Auto. Steffenauer Auto er siden 2000 blevet drevet af Morten Steffenauer, som også ejer forretningen og værkstedet. Hos Steffenauer Auto finder du udelukkende veluddannet og kompetent personale i skikkelse af fire dygtige og engagerede automekanikere, for hvem faglig stolthed og solid håndværksmæssig kvalitet er i højsædet.

Når du vælger at benytte Steffenauer Auto som dit faste autoværksted i Viborg, kan du være sikker på at få en behandling af høj standard.

Ydelser og service hos Steffenauer Auto

Steffenauer Auto kan tilbyde mange forvekslelige services og ydelser. Du kan blandt andet få en fuld antirust behandling eller undervogns behandling af din bil, så du undgår skader fra korrosion på bilens metalliske dele. Og skulle din bil pådrage sig en skade, kan du naturligvis også få hjælp til udbedring af denne hos Steffenauer Auto, som hurtigt og effektiv klarer alt fra udskiftning af forrude ved stenslag som større reparationer af bil. Du kan altid få en fast pris på ydelsen forud for reparationen – og skulle der støde ekstra opgaver til, vil du i god tid blive informeret herom.

Du kan læse mere, og kontakte Steffenauer Auto, via hjemmesiden steffenauerauto.dk

More articles