Vil du gerne tilbyde dine kunder hotstone massage?

25 juni 2021 Cecilie Mortensen

editorial

Går du og overvejer, om du skal tilbyde hotstone massage til dine kunder? Så er der måske god grund til at undersøge nærmere, hvordan du kan komme i gang. Denne type behandling er nemlig blevet mere og mere populær blandt massører. Det kan du også blive klogere på herunder, samt hvordan du selv får fingrene i hotstones til din klinik. 

Tilbyd ekstra afslappende behandlinger med hotstones  

Med hotstones kan du tilbyde dine kunder endnu mere afslappende behandlinger. Det foregår ved, at opvarmede sten placeres forskellige steder rundt på kroppen. Det særlige ved disse sten er, at der kan skabes en ekstra dyb afslappelse, og så er varmen med til at hjælpe på muskelspændinger og diverse smerter, der kan opleves. Du finder desuden sten i mange forskellige størrelser. Det betyder også, at du har ekstra god mulighed for at bruge dem på hele kroppen. Du kan derfor endnu nemmere tilpasse din hotstone massage til den enkelt kunde, som træder ind ved dig. 

Når dine kunder træder ud af din klinik efter en massage, vil din hotstone massage helt sikkert have fået dem mere ned i gear, samtidig med at kroppen er ekstra godt afslappet. 

Hvordan får du fat i hotstones? 

Hvis du allerede nu er blevet mere nysgerrig på hotstones, så er der god mulighed for at få fingrene i dem. Du finder nemlig en række forskellige leverandører landet over, hvor du kan købe lige det antal sten og udstyr, du har brug for. Du kan både vælge at købe dine sten enkeltvis, eller du kan købe dem i en samlet pakke, så du får lige de forskellige sten, der kan være gode under en massage. 

Er du interesseret i at se de hotstones, du selv kan få fingrene i til din hotstone massage? Så finder du et bredt udvalg her. 

Flere Nyheder