Yndefulde smykker til den sofistikerede kvinde

02 December 2019 Anne-Mette Hansen
image

Det at bære smykker handler ikke bare om at vælge noget, der er pænt. Det handler også om at vælge noget, der passer til din stil. Måske også et smykke som viser, hvem du er som person. Mange vælger smykker, der repræsenterer deres personlighed. Det er lidt en måde at fortælle andre om, hvem du er – udfra dit udseende. Søger du flotte smykker, der passer til den individuelle og sofistikerede pige eller kvinde, som følger tidens mode? Så er Maanesten smykker det oplagte valg. Læs med i artiklen, og få svar på dine spørgsmål om dette danske smykkebrand. 

Enkle smykker der følger tidens trend

Elsker du det enkle, som samtidig har godt håndværk og god kvalitet med sig? Så kommer du til at elske brandet Maanesten og deres utrolig flotte smykker. Smykkerne er designet i Danmark og kan beskrives som en kombination af det enkle og nordiske og det elegante og eksotiske. Smykkerne er nemlig i sig selv ret enkle, men de har stadig nogle skønne detaljer og nogle helt unikke sammensætninger af materialer. 

Hvem står bag Maanesten?

Brandet blev stiftet af Smykkedesigner Lotte Venø Callesen. Hun har designet smykker i 10 år og fokuserer på at lave designs, der kan bæres med lethed og som på elegant vis inkorporerer tidens mode. 

Hvor bliver Maanesten smykker produceret?

De fine smykker fra Maanesten bliver produceret i Indien. Nærmere betegnet i den indiske by Jaipur. Her har virksomheden deres helt egne sølv- og guldsmede, som er dedikeret til at skabe smykker af høj kvalitet og udført gennem traditionelt og smukt håndværk. 

Shop Maanesten smykker hos Guldsmed Norup

Er du blevet helt hooked på at se mere om de fine smykker fra Maanesten? De forhandles blandt andet af Guldsmed Norup, som har en kæmpestor online shop med mange forskellige smykker.

Besøg webshoppen her: http://www.guldsmed-norup.dk/Kategorier/maerker_maanesten-91740

 

 

More articles