Er du udstyrsafhængig?
Er du typen, der køber udstyr, fordi du bare godt kan lide idéen om, at det kan noget nyt – ikke fordi du som sådan har brug for det? Du er ikke alene, og vi har samlet 3 gode råd til dig, der gerne vil undgå at shoppe løs.
Uanset om du skal rejse, svømme, være først med de digitale gadgets eller købe ind til haven, så er der udstyr. Udstyr, udstyr, udstyr. Noget er det er nødvendigt, mens rigtig meget af det mere er for sjov – det er bare til at lege med.
Alligevel er vi mange (undertegnede inklusiv), der synes, det er sjovt at købe nyt udstyr, men hvorfor egentlig – det koster mange penge, og meget af det bruger vi aldrig sådan for alvor.
Denne artikel på MyShop fik mig til at tænke lidt over mine shoppevaner, og jeg har fundet tre gode råd frem til dig, der gerne vil holde lidt igen med indkøbene.
1) Sæt et tidskrav
Fra du ser en ting, til du køber den, skal der gå en vis mængde tid. Den regel kan du sætte op for dig selv, hvis du vil undgå at købe uden omtanke – giver du dig selv en uge til at overveje tingene, er der nemlig gode chancer for, at du dropper det.
2) Overvej hvad du har brug for
Inden du går ind i en butik for at købe noget, så gør dig nogle tanker om, hvad du reelt har brug for. Skriv en seddel, og lov dig selv, at du kun må købe det, der står på sedlen.
3) Lav et shoppebudget
Hvis du ved, at du med sikkerhed kommer til at købe noget udstyr i løbet af måneden, så læg et budget, du skal overholde. Måske har du 300 kr. hver måned – eller 1.000 kr., 1.500 kr. – som du må bruge til hvad som helst. Dem kan du bruge af, når du får lyst til at købe noget unødvendigt udstyr. Når budgettet er opbrugt, må du vente til måneden efter med at købe mere.
Tjek også disse sider:
https://meshop.dk/
https://dkshops.dk/
https://shoppingnu.dk/
https://shopandbuy.dk/
https://minshopping.dk/
https://shopping-bloggen.dk/
https://Online-Shopping.dk/
https://ShoppingHome.dk/
https://HobbyShopping.dk/
https://ShoppingInspiration.dk/
https://shoppingagenten.dk/
https://ehandelsblog.dk/