Få den rette hjælp til dit boligkøb med en erfaren boligadvokat

17 July 2019 Astrid Pedersen

editorial

Hvis du står for at købe ny bolig, bør du som noget af det første sørge for at alliere dig med en dygtig boligadvokat.

Hvad kan jeg bruge en boligadvokat til?

Som boligkøber er det meget vigtigt, at du sørger for at have styr på handelen. Dette er som regel lettere sagt end gjort. Der knytter sig megen omfattende dokumentation til en bolig handel – og det er ikke sikkert, at du som lægmand er opmærksom på alle de faldgruber, som kan findes undervejs.

Det kan for eksempel være, at den forening, hvori drømmelejligheden er placeret, har en dårlig økonomi – eksempelvis kan foreningen have optaget nogle tvivlsomme lån. Dette kan få konsekvenser for din økonomi på sigt, og i værste fald føre til teknisk insolvens. Det kan også være, at der er lokal planer i området omkring dit nye hus, som vil føre til en forringelse af husets værdi i fremtiden.

Alle disse faktorer kan en dygtig boligadvokat hjælpe dig med at afdække. Og du behøver ikke at være bange for, at din ønskebolig bliver snuppet for næsen af dig, mens din advokat gennemgår dokumentationen for huset eller lejligheden. Du kan nemlig med sindsro skrive under på købsaftalen, så længe denne er behæftet med et såkaldt advokat forbehold.

Et advokat forbehold i din købsaftale sikrer at din boligadvokat har fjorten dage til at sætte sig ind i samtlige sagforhold omkring boligen, og dermed have det optimale grundlag til at rådgive dig vedrørende et eventuelt køb. I de fjorten dage vil boligen være reserveret til dig – og du kan træffe din beslutning om køb af ny bolig på et oplyst grundlag.

Find din billige boligadvokat online – og spar penge

Hvis du leder efter en dygtig boligadvokat, som kan stå dig bi i forbindelse med et forestående boligkøb, kan du med fordel tjekke eboligadvokat.dk.

More articles