Hvad kan jeg få ud af en tandregulering med Invisalign?

29 april 2021 Astrid Pedersen

editorial

Det er faktisk bemærkelsesværdigt, så meget der kan opnås med Invisalign. Mange mennesker, som har fået rettet tænder ved hjælp af Invisalign tandskinner, beretter om helt enestående flotte resultater i form af smukke, regelmæssige tænder og en langt bedre bidfunktion.

Selv svære underbid, overbid eller krydsbid kan korrigeres med Invisalign skinner. Og så er en Invisalign tandretning ideel til dig som blot ønsker at få din fine, regelmæssige perlerad igen.

Hvordan foregår en tandretning med Invisalign?

Ønsker du at få rettet dine tænder ved hjælp af de smarte Invisalign bøjler er det en god idé at finde en tandlæge som har speciale inden for denne procedure. Så er du nemlig sikret et tandregulering forløb som munder ud i flotte og regelmæssige tænder samt god og professionel opfølgning undervejs i behandlings forløbet.

Hos den københavnske tandlægeklinik You Smile I Smile kan du være sikker på udelukkende at finde dygtige tandlæger og øvrigt klinik personale som har særlig ekspertise inden for korrigering af tænder ved hjælp af Invisalign.

Du kan altid booke tid til en indledende konsultation inklusive en gratis forundersøgelse hos You Smile I Smile. Denne forundersøgelse kan afdække om dine tænder egner sig til en behandling med Invisalign. Skulle din You Smile I Smile tandlæge skønne at dette er tilfældet kan behandlingen sættes i gang per nærmest omgående.

Den dygtige tandlæge vil på baggrund af et aftryk eller en scanning af dit tandsæt kunne fremstille de lette Invisalign skinner til hele behandlings forløbet med det samme. Du vil få en lille portion med hjem, og du skal skifte skinner hver 14. dag. Ved kontrolbesøgene vil tandlægen tjekke hvordan det står til, og du vil få udleveret den næste portion Invisalign tandskinner. You Smile I Smile har til huse centralt i Valby.

Du kan kontakte You Smile I Smile via klinikkens hjemmeside på yousmileismile.dk.

Flere Nyheder