Hvilken art naturplakat kan du bedst lide?

24 March 2022 Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Naturplakater er i sin essens en gengivelse af, hvad der er udenfor, om det er træer, buske, blade og den slags, eller vi er ovre i at kunne se dyr, insekter og andet kryb og kravl.

Men den slags er ikke en begrænsning, for det kan man lave småt, hvor man har et fotografi af et dyr, som man bruger til en collage, eller man laver en forklarende plakat over et bestemt dyr eller flere af slagsen.

Så er der dem, der bedst kan lide naturplakater, når de er tegnede, mens andre ikke kan lide den moderne slags, hvor de går efter historiske af slagsen.

Nogle kan bedst lide én bestemt kunstner eller kunstretning med den her slags naturplakater, så det er den slags, man går efter at have – hvis der er tale om en bestemt kunstner, så kan det jo også være, at man vælger nogle andre motiver en bare natur, fordi man bare er fan af den her kunstner.

naturplakater

Naturplakater er meget forskellige, når det kommer til stykket

For nogle personer skal de her naturplakater næsten fylde en hel væg, så man føler, at man er med i landskabet, mens andre bare gerne vil have en kontrast til den mere firkantede indretning, der næsten kan virke industriel i sin stil.

Naturplakater er også med til at minde os om, hvor vi kommer fra, og det kan blive en kærlig påmindelse om, at man skal huske at tage en gåtur udenfor – eller man skal tage på ferie og se fjerne egne, som de her plakater gengiver.

Man behøver jo ikke holde sig til én bestemt type af naturplakater, for man kan jo hænge så mange op, som man har plads – og lov – til at have.

Det kan være, man skifter interesse for stilen af naturplakaterne med tiden – men selve motivet med naturen består.

More articles